Zomer Nieuwsbrief 2017

En dan is de zomer er ineens!
Een eerste hittegolf hebben we al¬†achter de rug, nu hopen dat het een heerlijke zomer blijft ūüėȬ†In deze laatste¬†nieuwsbrief voor de zomer¬†breng ik je¬†graag op de hoogte van:-de laatste¬†lessen¬†bij Yoga Minds
-nieuwe lessen en rooster 

-CombatyogaLessen bij Yoga Minds 
De afgelopen maanden was een heerlijk avontuur met beide groepen. Zo hebben de groepen¬†zich o.a.¬†verdiept in deugden als ‘Samenwerking’ en ‘Zorgzaamheid’.¬†De vertelsteen zorgde voor mooie verhalen en tijdens de visualisaties (geleide meditaties) konden we ons heerlijk ontspannen.
Ook was er genoeg ruimte voor de kinderen om met idee√ęn te komen en hun stem te laten¬†horen. En natuurlijk zijn er ook weer prachtige kunstwerken gemaakt.
werken met de spiegelkaarten

Tienergroep
De jonge tienergroep werd iets groter waardoor wij nog meer duo oefeningen konden doen. We hebben samen een mantra geleerd, waarin de liefdesgodin Ochun centraal staat en de meiden hebben veel overwonnen (o.a. handstand oefenen, de brug en een buitenles in het park zonder matjes)

Laatste lessen 
Maandag 10 juli zijn de laatste lessen alweer voor de zomervakantie. We sluiten de les af met een mini presentatie. Mocht je kind eerder op les hebben gezeten wees dan welkom om te komen kijken.
Stuur een mailtje van tevoren naar info@jong-yoga.nl

Nieuwe lessen
Misschien heb je de nieuwe flyer al gezien met daarop de nieuwe lessen en tijden? Het ontwerp is kleurrijk, stoer en krachtig net als de lessen, gemaakt door Hellingproof.


De tienerles start waarschijnlijk om 16:45u ipv 16:30u (oeps ūüėČ

Proeflessen
woensdag 13 september kinderyoga 13:00 – 14:00u
woensdag 13 september combatyoga 14:15 – 15:15u

kosten 7,50,- contant te betalen na de les
Er zijn 6-rittenkaarten verkrijgbaar, stuur een mail om je kind(eren) op te geven voor een proefles!

Combatyoga
Paar maanden terug deed ik een combatyoga module bij collega en kinderyoga guru Helen Purperhart. Combatyoga is een combinatie van kinderyoga en vechtsporttechnieken. Bij combatyoga wordt op een leuke en ontspannen manier naast flexibiliteit, balans en kracht ook gewerkt aan concentratie, uithoudingsvermogen én zelfbeheeersing zonder fysiek contact. Het gaat vooral om het plezier van het samenspelen en werken aan je conditie met ontspanningsoefeningen. Deze les bied ik speciaal voor jongens aan om de yoga ook voor hen aantrekkelijk te maken.
So come on boys, let’s get this started!

Ik wens jullie allemaal een heerlijke zomer en tot in September!
Wishing you all a fabulous sunny and relaxing summer!

Namasté,
Emmelie

Over mij:

Emmelie Zipson 

P.S. je ontvangt deze mail omdat je eerder belangstelling had voor Jong Yoga. Mocht je geen mails meer willen ontvangen laat het even weten zodat ik je van de mailinglijst af kan halen.

 Vakantie