ZOMER Nieuws

Hoera het is bijna Zomer(vakantie) en eigenlijk al een paar weken behoorlijk zomer in ons kikkerlandje. Met tropische temperaturen zit de vakantiesfeer er al lekker in, maar we hebben nog wat weken te gaan. In deze nieuwsbrief aandacht voor: De laatste lessen van dit seizoen, het nieuwe rooster en leslocatie vanaf Sept/Oktober.
Ook informatie over de workshop yoga met je Tiener op zondag 10 juni bij Yogaspot in Amsterdam-Zuid. Maar eerst presenteer ik met veel trots en plezier de promovideo die i.s.m. met Pussycatandbird is gemaakt.

Namasté en zomerse groet,
Emmelie

Klik op de afbeelding voor de video

Laatste lessen

De laatste kinderyogalessen bij Yoga Minds zijn in zicht;
Vrijdagmiddag 1, 15, 22, 29 juni met op 6 juli de laatste les voor de zomervakantie.

Nieuwe rooster

Vanaf eind September/begin Oktober mag ik mijn kinder en -tieneryogalessen gaan geven bij de Muziek&Danssschool Amstelveen, in het hart van Amstelveen. En wel op donderdag van 15:45u-16:45u (8-12 jaar) en 16:45-17:45u aan tieners (13-17 jaar). Erg veel zin in!

De vrijdagmiddag zal dan ook voorlopig stoppen bij yoga-minds.
Bij voldoende aanmeldingen van kinderen tussen de 7-10 jr ga ik kijken of de maandagmiddag eventueel een optie is bij yoga-minds. Uiteraard houd ik jullie op de hoogte wanneer je je kunt inschrijven, want dat loopt dan niet meer via mij. De open dag is in ieder geval 8 September!

Workshop Yoga met je Tiener
fotograaf Heidi Riekerk-Boomgaard
Op zondagmiddag 10 juni bij Yogaspot van 14:00-15:15u in A’dam Zuid! gratis parkeren. 
Samen met je Tiener Yoga beoefenen, is een bijzondere ervaring.
Je hebt alle aandacht voor elkaar en de tijd lijkt even stil te staan. Tijdens de workshop voer je samen en alleen verschillende yogaoefeningen uit en leer je hoe je elkaar op een speelse manier kunt masseren en mag je samen ontspannen. Een heerlijk moment om weer kind te zijn met je kind(eren) en samen plezier te beleven op een zondagmiddag.
Aanmelden kan via de website, klik op workshops en de datum et voilà.
Je mag per ouder maximaal twee kinderen opgeven.

De workshop is bedoeld voor ouders/verzorgers en hun kinderen (11-15 jaar). Is je kind jonger dan 11 en je hebt belangstelling voor een workshop, neem dan contact op.

Nog twee weken en dan is Yogafestival, van 22-24 juni. Met een klein bootje vaar je weg naar een onbewoond eiland…heerlijk genieten o.a. mét kinderyoga waar ik enorm veel zin in heb. Er is nog plek en reserveren kan hier.

Een weekje later, 29 juni-1 juli geef ik kinderyoga en tieneryoga op het prachtige Yogafestival Terschelling.