Ouder-Tieneryoga workshop coming up

Zondag 2 September 2018 14:30-15:45u bij YogaSpot Adres: Laan der Hesperiden 142

De zomervakantie 2018 ligt bijna achter ons. Om nog heerlijk in die ontspanning te blijven of om je juist rustig voor te bereiden op het nieuwe (school)jaar organiseer ik op veler verzoek weer een Yoga met je Tiener workshop in de fijne yogastudio van Yogaspot in Amsterdam Zuid.

Samen met je Tiener Yoga beoefenen, is een bijzondere ervaring. Je hebt alle aandacht voor elkaar en de tijd lijkt even stil te staan. Tijdens de les voer je samen en alleen verschillende yogaoefeningen uit en leer je hoe je elkaar op een speelse manier kunt masseren en mag je samen ontspannen. Een heerlijk moment met je kind(eren) en samen plezier te beleven op een lekkere zondag. 🧘🏼‍♂️🧘🏻‍♀️ Wat gaan we doen: Duohoudingen, focus en krachthoudingen, Tiener-Ouder talk, mindful proeven, ontspannen, massage en eindmeditatie.
Emmelie zal een mantra zingen (je mag meedoen 😉 geïnspireerd door http://www.get-uked.nl Samen zingen versterkt de harmonie in en om ons heen.
Over masseren: masseren doe je bij elkaar met aandacht en respect. Maar ook met aandacht voor jezelf: hoe rustiger en ontspanner jij bent hoe fijner de massage wordt!

  Data: zondag 2 september
🎗Kosten: 20,- per ouder en tiener (10,- per extra kind)
🎗Aanmelden via: info@jong- yoga.nl / www.yogaspot.nl/workshops-events/
🎗Minimaal aantal deelnemers is vier koppels (max. 7)