Ouder-kind Yoga en Yoga met je Tiener

Op veler verzoek geef ik weer een Yoga met je Tiener workshop, en Melissa zal een Ouder-kind workshop geven. Heerlijk samen yoga doen met je kind(eren) of tiener(s).                                                                                   

In de fijne yogastudio http://www.la-luz.nl/ op zondag 25 november                                      Amsterdamseweg 209. gratis parkeren

Tijden
13:15-14:15u Ouder-kind yoga 6-9 jaar
14:30-15:45u Yoga met je Tiener 11-14 jaar
20,- per koppel (10,- pp) en max twee kinderen per ouder/verzorger/oppas

Aanmelden: info@jong-yoga.nl

Reacties:
“superleuk om met mijn moeder samen yoga te doen”

bijzonder om samen met mijn vader te yoga-en

heel ontspannen en vrolijke les

Wat gaan we doen?

Ouder-Kind yoga

Samen ontspannen, samen plezier hebben. Tijd voor we-time! Deze workshop is een mooie manier om de emotionele en fysieke band op een ontspannen manier te versterken. Hierdoor voelt je kind zich gezien en voelt het zich veilig en het zelfvertrouwen stimuleert.

We doen speelse yoga oefeningen afgewisseld met adem en ontspanningsoefeningen, creatieve oefeningen, voel-, ruik of luisterspelletjes, massage en verhalen. Tijdens de workshop doen jullie allerlei ideeën op, zodat jullie ook thuis samen vaker een rustmomentje kunnen nemen.

Ervaring met yoga is niet nodig. Trek makkelijk zittende kleding aan en eet niet teveel van te voren.
Opa, oma, broers, zussen of de oppas zijn natuurlijk ook van harte welkom!

Yoga met je Tiener

La Luz studio

Samen met je Tiener  Yoga beoefenen, is een bijzondere ervaring. Je hebt alle aandacht voor elkaar en de tijd lijkt even stil te staan. Tijdens de workshop voer je samen en alleen verschillende yogaoefeningen uit en leer je hoe je elkaar op een speelse manier kunt masseren en mag je samen ontspannen. Een heerlijk moment om weer kind te zijn met je kind(eren) en samen plezier te beleven op een zondagmiddag.

 

Yoga met je Tiener Yoga met je tiener