Lente nieuwsbrief 2018

Beste ouders en kinderen,

Met de krokussen in volle bloei kregen we in Nederland toch nog een winterse week; schaatsen op natuurijs en sneeuw!
Hebben jullie een fijne Krokusvakantie gehad?
Lekker uitgerust en klaar voor de 1ste school en werkweek?

Het is alweer bijna lente, ik kan niet wachten tot de temperatuur wat omhoog gaat en alles weer gaat bloeien.
In deze nieuwsbrief graag aandacht voor de nieuwe flyer, het rooster tot de meivakantie en een terugblik op de video opnames.

Namasté,
Emmelie Zipson

Flyer
Jullie hebben vast de nieuwe flyer en poster al gezien? Ik ben heel blij met het nieuwe beeld; de eekhoorn in de krijgerhouding. Deze houding staat voor kracht en focus met een dosis plezier. Pak er gerust een paar om uit te delen op school of aan vrienden of andere ouders te geven.
 
Rooster
Hierbij het rooster t/m de meivakantie:
Maandag Tieneryoga 5, 12, 19, 26 maart 9, 16, 23 April
Vrijdag KinderCombatyoga 9,16,23 maart (de 30ste mogelijk niet i.v.m het paasweekend) en 6, 13, 20 April.De meivakantie is van 27 April t/m 13 mei, er zullen dan geen lessen zijn.
Lessen
De komende weken zullen de lessen in het thema staan van onder andere de Lente, Bloei en Groei en je Dromen najagen.Certificaat
Alle kinderen die twaalf lessen hebben gevolgd krijgen een certificaat uitgereikt.

Lessen en reacties 

Beide groepen zijn gegroeid in aantallen, met name in de Kindercombatgroep zijn we van twee naar acht kinderen gegaan en ook jongens! Zo goed voor de groep en diversiteit. In de tienergroep hebben we nu vijf meiden, dus daar kunnen zeker nog wat tieners bij. 

Stuur de mail gerust door naar andere ouders en of vrienden met kinderen en/of tieners. Dank alvast!

Video opnames

Op 16 februari waren de opnames voor de promo video voor Jong Yoga. Wat heeft iedereen zijn best gedaan! Ondanks dat er twee grote lampen stonden en Heidi, van
https://pussycatandbird.com, met haar camera rondliep, was het een goeie les en deed iedereen heel goed mee! De tieners zijn ook kort geïnterviewd en de kinderen uit de Combatgroep staan op de foto in hun favoriete yogahouding.
Zodra de beelden af zijn zal ik de video, ter goedkeuring, naar jullie sturen.  Ben zelf ook erg benieuwd naar het resultaat!

 

Reacties

Het zou fantastisch zijn als ik wat reacties kan krijgen van de kinderen (via jullie) om te gebruiken op de website of om zelf te plaatsen op de facebookpagina. Zo kunnen andere ouders en kinderen lezen hoe fijn yoga kan zijn.
Dat kan hier: Facebook

Nieuwe kinderen kunnen zich altijd aanmelden voor een proefles, stuur een mailtje naar: info@jong-yoga.nl

Tot bij de lessen en alvast een hele fijne Lente!