Kinder- en Tiener Yoga bij Yoga Minds Amstelveen

Kinderyoga Amstelveen

Namasté

Dag ouders en kinderen, yogi’s en yogini’s,

Vanaf maandag 27 Februari start ik met Kinder- en Tiener Yoga bij Yoga Minds  We beginnen met een proefles. Deze proefles kost slechts € 5,-. Daarna kun je een 6 of 12 lessenkaart aanschaffen.

Superveel zin in!

maandag 15:15 – 16:15 uur – 7 tot en met 9 jaar
maandag 16:45 – 17:45 uur – 10 tot en met 12 jaar

Hallo, ik ben Emmelie, oprichtster van Jong Yoga Amsterdam. Ik ben 38 jaar, maar voel mij nog een meisje. Gelukkig kan ik dit goed gebruiken in mijn veelzijdige leven als zangeres, actrice en kinderyoga docent. We verliezen jammer genoeg te snel het kind in onszelf, terwijl dat zo belangrijk is voor onze creativiteit.

Kinderen zijn eigenlijk onze leraren. Onze spiegel. Helaas worden kinderen maar al teveel gemotiveerd het kinderlijke achter zich te laten terwijl daarin nu juist zoveel moois verscholen ligt.

Ik doe al ruim acht jaar aan yoga, van vinyasa tot hatha, van yin tot ashtanga en nu ook kinderyoga. Ik hou van zingen, acteren, dromen, dansen, eten, gek doen, lachen, van yoga natuurlijk én…stil zijn. Het is voor mij een voorrecht en groot plezier om yoga met kinderen te delen.

Als je stil kunt zijn gaat er een schat open die je heel veel kan vertellen over jezelf en over anderen. Door yoga te doen staat de wereld om mij heen even stil en mag ik in mijn eigen wereld kruipen.

                                        INSCHRIJVEN PROEFLES OP 27 – 02 – 2017