Jong Yoga in de krant

Hi yogi’s en yogini’s,

In de aanloop naar de proeflessen en cursus kinder en tieneryoga die ik bij http://www.yoga-minds.nl ga geven werd ik blij verrast; een artikel met foto in het Amstelveentje, oftewel de lokale krant in Amstelveen.

Hartstikke leuk en goed om te zien dat de redactie dit oppakt en plaatst. Want bewegen is gezond en yoga voor kinderen is nog lang niet zo populair als hockey, tennis en ballet (om maar wat sporten te noemen). Terwijl het zo goed is voor de kinderen en ik iedere keer na een les opmerk dat de kinderen zo relaxt en vrolijk naar buiten gaan.

Nu we al een beetje hebben mogen voelen dat de lente er langzaam aankomt, kan ik niet wachten te beginnen met mijn lessen. De proeflessen voor 27 februari stromen al lekker vol, er is nog plek, dus mocht je je kind willen aanmelden kan dat hier: info@jong-yoga.nl

proefles 27 februari 6-9 jaar 15:15 – 16:15u  & 10-12 jaar 16:45 – 17:45u

Locatie Yoga Sinds, Mr. Troelstralaan 17 in Amstelveen

Voor nu wens ik jullie een heel fijn weekend!

Namasté,

Emmelie