Happy New Year

Lieve Yogi’s en Yogini’s,

Allereerst Happy New Year! Dat 2017 maar een jaar mag zijn met een boel gezondheid, liefde, plezier en avontuur! En natuurlijk veel beweging, of dat nou voetbal of hockey is, tennis of dans en natuurlijk ook yoga. Want juist voor de sporten die ik daarvoor noemde, kan yoga juist een aanvulling zijn.

Het najaar van Jong Yoga begon goed met een prachtige reeks lessen die ik mocht geven op de Peetersschool in Amsterdam Zuid. We begonnen met een klein groepje van 4/5 leerlingen en eindigden de laatste paar lessen met 8 kinderen tussen de 6 en 11 jaar. Fantastisch!

happy new year

In Oktober heb ik een fotoshoot georganiseerd met fotograaf Arash. Misschien heb je al af en toe via Facebook en/of instagram een foto voorbij zien komen. Op die manier hoop ik meer een beeld te kunnen geven van de kinderyogalessen. Er blijven nog veel ouders én kinderen geen idee hebben wat nou een yogales voor kinderen inhoudt. Iedereen staat er prachtig op, dus houdt vooral de site in de gaten om de foto’s te zien. Zie hier een foto van ons in de hond houding.

hond houding

We sloten de één na laatste les al waanzinnig af met een les speciaal voor Serious Request. Serious Yoga, een groep yogi’s die d.m.v. yoga geld ophalen voor Serious Request. Iedereen uit de groep mocht een vriendje of vriendinnetje uitnodigen. Al gauw liep de les helemaal vol en waren met met zo’n 17 kinderen. We hebben ruim 85,- opgehaald, heel mooi! Iets voor een ander doen blijkt echt te werken.

Serious Request les

Op naar 2017 met nog meer yoga!

Yogalove & Namasté,
Emmelie